El grup de teatre amateur de Fupar, Protagonistes Nosaltres, presenta Floristeria Primavera, una història que parla de les persones a través de les similituds amb les flors. L’obra tindrà lloc al Centre Cultural Terrassa el diumenge 18 de desembre a les 11’30h i tindrà un preu simbòlic de 3 euros. Els beneficis aniran destinats a Fupar.

Sinopsi

La Rosa regenta un petit negoci familiar, la Floristeria Primavera, és soltera i viu amb el seu gat. Estima la seva feina, el barri i la seva gent i diu que no s’ha casat mai perquè el més important a la seva vida són les flors, explica que ‘Les flors són com les persones, algunes punxen, d’altres són maques però verinoses, n’hi ha que s’enreden i no et deixen anar i d’altres que necessiten molt d’amor’, un relat que dóna pas a una trama entretinguda plena d’audiovisuals, coreografies i música en directe. La companyia està formada per un grup de més de 20 actors voluntaris i d’usuaris de Fupar i enguany parteix d’aquesta similitud entre les persones i les flors per explicar les vivències i el dia a dia de la Rosa a la floristeria.

 

Protagonistes Nosaltres

La companyia Protagonistes Nosaltres va néixer l’any 1973 gairebé de manera espontània amb una actuació per a professionals, usuaris i famílies de la FUPAR amb motiu de la festivitat del patró.  Donat l’èxit obtingut d’aquesta primera actuació, la Fundació va iniciar un ambiciós projecte per ampliar i perfeccionar cada espectacle, un cada any, i que precisa de la col·laboració d’un nombrós grup de voluntariat, professors especialitzats en dansa, música i teatre; així com un important suport tècnic.

Protagonistes Nosaltres trenca amb estigmes i barreres. Tots i cada un dels que formem el projecte som persones i éssers humans, i treballem per a desenvolupar i potenciar les nostres capacitats tant a l’escenari com fora d’aquest.

 

Actualment ja són més de 250 actuacions les que ha fet a diferents punts de la geografia espanyola, Andorra i França i es tracta d’un format gairebé únic en la seva disciplina, tot i que existeixen a nivell estatal i internacional d’altres experiències en la modalitat de teatre i dansa.

protagonistes-2

Al llarg d’una hora i dos quarts ens mostra escenes de composició coreogràfica i musical unides per una argumentació global que, dóna plasticitat i permet l’expressió artística de tots els seus components.

Alguns dels seus objectius principals del projecte són: afavorir la capacitat d’expressió de tots i cadascun dels seus components i la investigació sobre la seva pròpia creativitat, així com aprofundir en l’autoestima a través del reconeixement directe del públic.

 

 

PUNTS DE VENDA:

Taquilla Centre Cultural Terrassa Rambla d’Ègara, 340 Terrassa. Dimecres a dissabtes de 16 a 20h i una hora abans de la funció.

Per internet www.fundacioct.cat / Per telèfon al 93 519 70 39