Protfoto pallasosagonistes Nosaltres és un projecte experimental i multidisciplinar de la Fupar que incentiva la creació artística vinculada a aspectes terapèutics. La companyia està constituïda  per 12 persones amb discapacitat intel·lectual i 10 responsables de la producció tècnica, attrezzo i direcció. Des de 2014 gaudeix d’un caràcter inclusiu al incloure en la seva plantilla actors i músics amaters i/o aficionats.

Es tracta d’un espectacle pioner en la seva disciplina que mostra en una hora i mitja, escenes de composició coreogràfica i musical unides per una argumentació global que li dóna plasticitat i permet la expressió artística de tots els seus components.

Per donar la màxima difusió al projecte, contribuint així a la inclusió social i artística del col·lectiu, ens posem a la seva disposició oferint-los la representació de la nostra obra en la seva localitat o on considerin oportú. De la mateixa manera, si vostè és actor o músic i està interessat en formar part de Protagonistes Nosaltres cal que contacti amb nosaltres via lleure@fupar.cat

 

Notícia de TV3 sobre el grup