HORARI

De dilluns a divendres de 7’30 h a 20’30 h (no tanquem al migdia)

Dissabtes de 7’30 h a 15 h

(HORARI 2-3-4 GENER   de 7 a 14:30 h.)

Reserva hora aquí

TARIFES

taula preus rentatge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* El servei complet comprèn la neteja exterior, assecat i aspirat i neteja de l’habitacle i maleter. També és possible rentar el vehicle només per dintre, consulti les tarifes en el taulell de l’entrada del tren de rentatge.

 

 

DADES D’INTERÉS

  • Tant en el garden com en el servei de rentatge de vehicles pots sol·licitar la nostra targeta client, mitjançant la qual podràs gaudir de descomptes i promocions en ambdós comerços de la fundació. També pots sol·licitar-la omplint el següent formulari

 

  • Si vostè és un taller de reparació, un concessionari de vehícles nous/ d’ocasió/ lloguer, o una empresa amb una flota de vehicles pregunti pels avantatges que oferim en el e-mail comercial@fupar.cat

 

  • El temps habitual de realització del rentatge del vehicle és d’uns 30 minuts, sense tenir en compte possibles temps d’ espera a causa dels vehicles que s’estan netejant.

 

  • Mitjançant el següent enllaç pots sol·licitar l’hora de servei amb 1 dia d’antelació i és garanteix que li podrem agafar el vehicle i netejar-lo al més aviat possible segons la disponibilitat del torn. Les sol·licituds fetes per al mateix dia no és garanteix que poden ser ateses. Superat l’horari sol·licitat en la reserva en 15 minuts, no es podrà garantir la seva atenció.

 

 

HISTÒRIA

L’àrea del rentatge de vehicles va ser el primer servei que es va crear a Catalunya que ocupava a persones amb discapacitat intel·lectual amb aquest tipus d’activitat. En 1991 es va posar en funcionament en unes intal·lacions ubicades en el barri de Sant Pere de Terrassa, i any rere any va anar incremementant la seva capacitat fins ocupar atualment prop de 18 persones, repartides en 2 torns. Anualment es netegen per dins més de 12.000 vehicles i prop de 20.000 passen pel nostre túnel de rentatge.

És caracteritza pel seu procés manual, per la qual cosa es refereix a la neteja interior amb uns acabats d’alta qualitat. Es netegen vinils, catifes, vidres i s’aspira tot l’interior del vehicle. Així mateix es netegen els marcs de les portes, llantes i els tapaboques de les rodes de forma manual i s’ofereixen serveis opcionals de: