El procés de rentat exterior dels vehicles es realitza prèviament a la neteja interior. En arribar el client a l’entrada del tren, es selecciona i es paga el servei desitjat, i posteriorment el client passa el seu vehicle per dins el tren de rentat (sempre que sigui possible). A la sortida del mateix s’acaba d’assecar manualment el vehicle i s’indica al conductor l’espai on estacionar-lo per a ser rentat per dins, o senzillament marxa de Fupar si només es desitja el rentat exterior.

tren rentat

Es disposa de 2 programes de rentat amb una durada aprox. de 2 minuts, segons l’acabat que es desitgi:

– programa 1: BÀSIC.  Inclou pre-rentat manual amb llança a pressió, aplicació d’escuma activa i cera bàsica, assecat mecànic i manual

– programa 2 EXTRA: Programa 1 + arc d’aigua en alta pressió + aplicació de cera súper + neteja-llantes + baixos

El tren està mecanitzat mitjançant una cadena que acompanya el vehicle en tot moment, sense necessitat d’intervenció per part del conductor. No ratlla la pintura donat que s’utilitzen fregalls tèxtils que es van netejant i renovant segons pla de manteniment.


Característiques Tren de Rentat

  1. Pre-rentatge: Pre-rentat manual. Arc d’escuma. Rentatge alta pressió
  2. Rentatge principal: Fregat tèxtil. Rentat de rodes. Rentat de baixos
  3. Post-rentatge: Esbaldit. Encerat. Arc d’osmosi
  4. Assecat: Ventiladors d’assecat

 

El tren de rentat està format per varis arcs que actuen independentment en funció del programa escollit pel client. El funcionament és automàtic per tot els processos i guiat en tot moment per una cinta transportadora.

Compta amb la darrera tecnologia en rentatge automàtic: fregat tèxtil amb raspalls suaus que no ratllen el vehicle i arc d’alta pressió que possibilita un millor acabat del rentat final.

El procés és respectuós amb el medi ambient, doncs reutilitza més del 70% de l’aigua.2011_01_28_4399

Definicions

Rentat alta pressió
Element situat al final de la zona de pre-rentat, que s’utilitza per arrancar i netejar la brutícia generada en el pre-rentat. És la base per un rentat òptim.

Rentat tèxtil 
Els raspalls tèxtils actúen de forma lateral i inclinada, oferint una neteja intensiva de les zones inferiors, laterals i superiors. Els braços articulats s’adapten a les diferents mides dels vehicles, sense ratllar la pintura ni els vidres en cap cas.

Cera bàsica
Producte químic aplicat mitjançant bombes dosificadores que ajuda a la protecció i assecat final del vehicle.

Cera súper
Producte químic aplicat mitjançant bombes dosificadores que dóna una major protecció i abrillanta el vehicle.

Escuma activa
Producte substitutiu del sabó tradicional que dóna més eficàcia en l’acabat final del rentat.