Rentat de cotxes terrassa LaFACT2023-01-18T13:09:03+01:00

RENTAT DE COTXES TERRASSA

L’àrea de rentat de cotxes es caracteritza pel seu procés manual amb uns acabats d’alta qualitat. Es netegen totes les parts dures del vehicle com vinils, catifes, vidres i s’aspira tot l’interior. Així mateix, es netegen els marcs de les portes i les llantes de forma manual, i s’ofereixen serveis opcionals de neteja de tapisseria i desinfecció ambiental amb ozó. Actualment, aquest servei ocupa 20 persones amb diversitat funcional, repartides en dos torns.

Aquest servei va ser el primer a Catalunya que ocupava persones amb diversitat funcional en aquest tipus d’activitat fa més 25 anys. 

rentat de cotxes
0
Neteges interiors de vehicles a l’any
0
Cotxes que passen pel tren de rentat a l’any

HORARI

Horari:

De dilluns a divendres de 7 a 20.30 h.

Dissabtes de 7 a 14.30 h.

NO TANQUEM AL MIGDIA

Diumenges i festius TANCAT

MINI COTXE*

16,5complet
 • *(Smart Fortwo)

COTXE PETIT/ MITJÀ*

19,5complet
 • *(Polo-208-Clio)

COTXE GRAN*

21,5complet
 • *(408-A4-Altea)

MONOVOLUM/ 4X4/ FURGONETA GRAN*

23,5complet
 • *(Touareg-5008-XC60)

MOTO

8

PROGRAMA BÀSIC

6
 • per +3,50€ neteja de cristalls interior-exterior*
 • *cotxe petit

PROGRAMA EXTRA

7,5
 • per +3,50€ neteja de cristalls interior-exterior*
 • *cotxe gran

No és necessari demanar hora. Vine directament! 

INFORMACIÓ2017-11-03T09:58:25+01:00

TREN DE RENTAT

El procés de rentat exterior dels vehicles es realitza prèviament a la neteja interior. En arribar el client a l’entrada del tren, es selecciona i es paga el servei desitjat, i posteriorment el client passa el seu vehicle per dins el tren de rentat (sempre que sigui possible). A la sortida del mateix s’acaba d’assecar manualment el vehicle i s’indica al conductor l’espai on estacionar-lo per a ser rentat per dins, o senzillament marxa de Fupar si només es desitja el rentat exterior.

Es disposa de 2 programes de rentat amb una durada aprox. de 2 minuts, segons l’acabat que es desitgi:

 • programa 1: BÀSIC. Inclou pre-rentat manual amb llança a pressió, aplicació d’escuma activa i cera bàsica, assecat mecànic i manual.
 • programa 2 EXTRA: Programa 1 + arc d’aigua en alta pressió + aplicació de cera súper + neteja-llantes + baixos.

El tren està mecanitzat mitjançant una cadena que acompanya el vehicle en tot moment, sense necessitat d’intervenció per part del conductor. No ratlla la pintura donat que s’utilitzen fregalls tèxtils que es van netejant i renovant segons pla de manteniment.

Característiques Túnel de Rentat

 1. Pre-rentatge: Pre-rentat manual. Arc d’escuma. Rentatge alta pressió
 2. Rentatge principal: Fregat tèxtil. Rentat de rodes. Rentat de baixos
 3. Post-rentatge: Esbaldit. Encerat. Arc d’osmosi
 4. Assecat: Ventiladors d’assecat

El tren de rentat està format per varis arcs que actuen independentment en funció del programa escollit pel client. El funcionament és automàtic per tot els processos i guiat en tot moment per una cinta transportadora.

Compta amb la darrera tecnologia en rentatge automàtic: fregat tèxtil amb raspalls suaus que no ratllen el vehicle i arc d’alta pressió que possibilita un millor acabat del rentat final.

El procés és respectuós amb el medi ambient, doncs reutilitza més del 70% de l’aigua.

TAPISSERIA UN SEIENT

5*
 • *base d’un seient

TAPISSERIA TOTS ELS SEIENTS

19*
 • *base dels seients

TAPISSERIA COMPLETA

37,5*
 • *base i respatller dels seients + porta
INFORMACIÓ2019-07-30T09:33:28+02:00

NETEJA DE TAPISSERIES

De forma independent a la neteja interior, oferim el servei de neteja de tapisseria de vehicles. L’actuació es basa en la neteja d’elements tapissats de l’habitacle (seients i portes), a excepció del sostre. En cas d’estar tapissat el maleter, també podem netejar amb un petit suplement sobre tarifa.

El servei consisteix en una neteja per aspiració en la qual s’aplica prèviament i de forma mecànica, una solució sabonosa neutra que ajuda al resultat final. Anualment netegem unes 500 tapisseries de vehicles, fent que sigui l’abast del servei de total qualitat i satisfacció per al client per ser una neteja:

 • Ràpida que efectuem en 1 hora aprox.
 • Efectiva i àgil per no necessitar desmuntar la funda dels seients
 • Econòmica

El cost de l’actuació és de 37,5 € (IVA inclòs) encara que també netegem seients per separat segons tarifa vigent.

Per realitzar la neteja de la tapisseria és recomanable realitzar la neteja interior de l’habitacle de forma prèvia, i una vegada finalitzada, es necessita ventilació natural del vehicle o exposar-ho al sol per eliminar les restes d’humitat que puguin quedar.

No és necessari demanar hora. Vine directament! 

TRACTAMENT AMB OZÓ

10

Pack tractament amb ozó + desinfecció de vehicle

15
INFORMACIÓ2020-10-29T17:30:58+01:00

TRACTAMENT AMB OZÓ

El tractament amb ozó en vehicles, gràcies al seu estat gasós que li permet accedir a llocs de difícil accés, presenta les següents avantatges:

 • Eliminació d’olors  d’origen orgànic i, en part, també aquells d’origen inorgànic. D’aquesta manera, aconseguim eliminar rastres d’olors procedents de líquids abocats dins el vehicle, de vòmits, tabac, suor, grassa, humitat, olor de mascotes….
 • Enriquiment de l’oxigen de l’aire en circulació dins del vehicle, pel seu comportament a aplicar-se després d’uns 15 minuts es transforma l’ozó (o3) en oxigen (o2).
 • Higienització general per les seves propietats oxidants que actuen sobre alguns virus, bacteris i fongs.

El procés consisteix en l’aplicació d’ozó mitjançant un generador professional d’ozó (utilitzat habitualment per a la desinfecció en hotels, vaixells, autobusos, trens, residències, espais incendiats…). S’aplica dins el vehicle tancat durant un termini mínim de 15 minuts segons la grandària del mateix. Tot seguit, es deixa treballar l’ozó perquè arribi a actuar en tots els racons del vehicle amb un temps de ventilació d’uns 30 minuts.

El preu del servei és de 10 €.
No és necessari, però si recomanable, realitzar la neteja interior prèvia del vehicle.

No és necessari demanar hora. Vine directament! 

DESINFECCIÓ DE VEHICLE

8

Pack desinfecció de vehicle + tractament amb ozó

15
INFORMACIÓ2020-10-29T17:35:32+01:00

DESINFECCIÓ DE VEHICLE AMB VIRICITOL

La desinfecció amb Viricitol als vehicles compleix amb la recomanació i aval de la OMS i està autoritzada pel Ministeri de Sanitat i Consum.

Presenta les següents avantatges:

 • Alta desinfecció
 • Ràpida actuació i evaporació
 • Per a tot el sanejament ambiental
 • No taca ni afecta les superfícies

ESTACIONAMENT

9
 • *vehicle no recollit a partir de les 20:30h fins a l’endemà

SUPLEMENT BRUTÍCIA

5vehicle brut
 • *per presència de molt fang, pèls de gos/gat, escombraries

SUPLEMENT BRUTÍCIA

9vehicle molt brut
 • *per presència de molt fang, pèls de gos/gat, escombraries
DADES D’INTERÈS2023-01-18T13:20:11+01:00

INFORMACIÓ

 • Si ets un taller de reparació, un concessionari de vehicles nous, d’ocasió o de lloguer, o una empresa amb una flota de vehicles, pregunta’ns pels avantatges que t’oferim mitjançant el correu client@lafact.cat
 • El temps habitual de realització del rentatge del vehicle té una durada mínima de 45 minuts, sense tenir en compte possibles temps d’espera a causa dels vehicles que s’estan netejant.
 • Mitjançant el següent  enllaç pots sol·licitar l’hora de servei amb 1 dia d’antelació i es garanteix que podrem agafar el teu vehicle i netejar-lo al més aviat possible segons la disponibilitat del torn. Les sol·licituds fetes per al mateix dia, no garantim que puguin ser ateses. Si fas una reserva i vens 15 minuts més tard de l’horari sol·licitat, no garantim que es pugui atendre.

Go to Top