Elaborats de forma conjunta entre les àrees industrial i de impressió digital, els sacs aromàtics es van començar a elaborar l’any 2010 aprofitant les sinergies entre aquestes 2 àrees de treball i la inquietud per a disposar producte propi que pogués generar oportunitats d’ocupació per al nostre col·lectiu en moments de sub-activitat.

Per un costat s’imprimeix i es confecciona la roba, amb motius estàndards que després s’utilitzen per a la seva comercialització amb la marca ECOOLOR o amb motius personalitzats per cada client. I per l’altre es reomple el sac amb barreja de llavor de lli, flor i  fulla seca, es tanca, s’embossa i s’encaixa per a la seva comercialització.

Cliqueu en la següent imatge per a veure en detall el procés d’elaboració.

fases sacos

Actualment es disposa de 4 varietats de sacs segons l’aroma natural de la planta que s’hagi recolectat:

– lavanda
– romaní
– farigola
– potpourri (barreja de plantes aromàtiques)

Tota la fulla i flor recolectada prové de la xarxa rural del així com d’altres procedències nacionals.

El format d’expositor utilitzat per a la venda és una capsa-display de 20 u. , habitualment amb 5 u. de cada aroma, tot i que es pot fer amb la quantitat que es desitgi.

Igual que la gamma d’ambientadors, els sacs aromàtics són personalitzables en quan a la imatge tant de la roba com de l’etiqueta exterior. Sense quantitats mínimes ni costos de fotolits per ser impressió digital. És un producte ideal doncs per a qualsevol tipus de detall per a celebracions, regal d’empresa, article promocional…

confeccio sacs.

 

gama sacos.

 

pack_3