La trobada esportiva reunirà aquest diumenge una cinquantena d’esportistes amb discapacitat intel·lectual i una vintena de jugadors de hockey de Divisió d’Honor

Després de l’èxit de la temporada passada, aquest diumenge 24 de febrer, de 16:30 h a 18:00 h, l’Estadi Municipal de Hockey Martí Colomer de Terrassa acollirà la segona edició del Clínic BBVA Hockey Plus, un entrenament inclusiu de hockey liderat per jugadors de màxim nivell de les lligues de Divisió d’Honor d’hockey.

La trobada esportiva té com a objectiu que una vintena de jugadors experts de hockey imparteixin un entrenament tècnic i transmetin els seus coneixements a una cinquantena jugadors i jugadores de la lliga inclusiva BBVA Hockey Plus, on participen persones amb discapacitat intel·lectual.

En aquest sentit, l’esdeveniment busca fomentar la inclusió en l’esport, potenciant l’estret contacte que s’estableix entre els jugadors de les diferents lligues i categories, així com reforçar el vincle que es crea amb els respectius clubs de hockey.

Entrenament de la mà d’experts del hockey

L’activitat central de la jornada consistirà en què de jugadors d’Hockey Plus, acompanyats dels seus entrenadors habituals, realitzin un circuit tancat d’exercicis de perfeccionament, on treballaran la conducció clàssica, el xut a porteria, els passes o el dribbling.

Durant l’última mitja hora, els jugadors disputaran partits conjunts en què s’integraran esportistes d’Hockey Plus amb jugadors de Divisió d’Honor, en una acció que vol fomentar la inclusió sobre el terreny de joc.

Sobre la Lliga BBVA Hockey Plus

La Lliga BBVA Hockey Plus és la primera competició regular a Catalunya entre equips d’hockey herba formats per persones amb discapacitat intel·lectual. És una lliga organitzada per la Federació Catalana d’Hockey amb el suport de BBVA i Fundació Fupar. Aquesta és la 3a temporada des de la seva posada en marxa.

L’objectiu de la lliga és que persones amb discapacitat intel·lectual que juguen habitualment a hockey herba tinguin una lliga organitzada i amb els mateixos drets i deures que la resta d’equips. El projecte contribueix a crear una societat més respectuosa amb la diversitat i garanteix que les persones amb discapacitat gaudeixin dels mateixos drets com a persones.