JARDINERIA TERRASSA

La fundació treballa en la creació i conservació de jardins per a clients de tot tipus: escoles, entitats, empreses, comunitats de veïns , particulars… Ens adaptem a qualsevol tipus de necessitat que se’ns plantegi, aportant les solucions adequades a les nostres capacitats, recursos i coneixements, adquirits al llarg de més de vint anys d’experiència en el sector.

Disposem de 12 equips autònoms de treball, dedicats a manteniments, enjardinaments intensius en mà d’obra, o bé a petita jardineria de ràpida execució. Cada equip compta amb vehicle, un oficial-jardiner que actua de responsable, i un o més operaris que fan tasques d’auxiliar-jardiner. Professionals preparats i en constant formació, per a oferir un treball de qualitat, alhora que es realitza una tasca social mitjançant l’ocupació d’un col·lectiu en clar risc d’exclusió socialEs dóna servei principalment a tota la província de Barcelona, bàsicament a nivell d’actuacions de manteniment, tot i que es fan també treballs puntuals fora d’aquest àmbit si el client així ho requereix.

El servei de jardineria compta amb la certificació de classificació empresarial emesa per la Generalitat de Catalunya amb el nivell O-6-D que reconeix la tasca realitzada i el bon nivell dels treballs duts a terme, permetent tanmateix a la nostra organització optar a contractes amb administracions públiques.

La implantació d’un sistema de gestió de la qualitat, basat en les normes ISO 9000, contribueix clarament en aconseguir millorar dia a dia la qualitat dels nostres serveis.

Contractar algún servei d’aquesta secció els pot ajudar de cara a l’acompliment de la LLISMI. Pot contactar amb els nostres jardiners tot omplint el següent formulari i en breu contactarem per a concretar visita o rebre el pressupost.

CONTACTE: comercial@fupar.cat