L’ozó elimina les olors i enriqueix l’aire de l’interior del cotxe.

L’aparell que s’utilitza, és un generador professional d’ozó. S’introdueix a dins del vehicle i durant 15 minuts, inicia un potent sistema de desodorització i desinfecció; L’ozó descompon les olors, bactèries, fongs, toxines i matèria orgànica com pot ser el vessament de líquids.

A la vegada, elimina les males olors del tabac, de la putrefacció d’aliments o de l’humitat.

L’estat gasós d’aquest producte permet accedir als llocs de difícil accés i requereix de breus períodes de temps per arribar als seus objectius.

El seu funcionament és senzill, ràpid i efectiu i el converteix en una magnífica eina per la desinfecció de la tapisseria i dels racons innaccesibles del cotxe.

Aquest tipus de desinfecció s’utilitza habitualment en espais com hotels, vaixells, autobusos, trens i espais incendiats.
Una vegada realitzat el tractament, els operaris han de deixar ventilar el cotxe uns 30 minuts.

Aquest nou sistema suposa una millora notable del serveis que presta el Servei de neteja de vehicles de Fupar. El rentat amb ozó té un cost de 10 euros.

El servei de rentat de cotxes de Fupar es caracteriza pel seu procés manual amb uns acabats d’alta qualitat. Es netegen vinils, estores, vidres, i s’aspira tot l’interior del vehicle. Tanmateix es netegen els marcs de les portes i les llantes de les rodes de forma manual, i, a banda d’aquest nou servei d’ozó, s’ofereixen els serveis opcionals de neteja de tapisseria.

L’àrea de rentat de vehicles va ser el primer de Catalunya que compta amb personal amb discapacitat intel·lectual. Iniciat l’any 1991, actualment fa possible l’ocupació diària de prop de 18 persones, repartides en 2 torns. Anualment es neteja per dins més de 12.000 vehicles i prop de 20.000 vehicles passen pel nostre tren de rentat.