Serveis integrals d’orientació, acompanyament i suport a la inserció de persones amb discapacitat o trastorn de salut mental 

LaFACT Fupar ha rebut una subvenció pública per part del Departament d’Empresa i Treball amb el cofinançament del Fons Social Europeu per desenvolupar aquest servei des de l’1 de juliol de 2023 fins al 30 de juny de 2024.

Aquest servei s’ofereix a Terrassa (c/ Campiones Olímpiques, 36) i a Sant Cugat (C/ Doctor Murillo, 12).

 

EN QUÈ CONSISTEIX?

L’objectiu del programa és incrementar el grau d’ocupabilitat i la inserció laboral en el mercat de treball ordinari de les persones amb discapacitat, així com aplicar la metodologia de treball amb suport.

     A QUI ES DIRIGEIX?

  • A persones majors de 16 anys, que disposin del certificat de discapacitat psíquica, física, sensorial, trastorn de la salut mental o capacitat intel·lectual límit, totes elles amb especials dificultats, reconegut pels òrgans oficials de la Generalitat de Catalunya.

  •  Demandants d’ocupació inscrits en el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), o bé persones en actiu que es troben en fase de seguiment i que reben l’acompanyament d’una metodologia de Treball amb Suport.

  •  A empreses sensibilitzades envers la contractació de persones amb especials dificultats d’inserció.