Fupar organitza un taller de gimcanes gratuït per escoles d’estiu durant el mes de juliol. El personal del Centre Ocupacional és l’encarregat de dinamitzar l’activitat, que consisteix en compartir una estona tot jugant a jocs populars. Prèviament, els assistents es divideixen en diferents grups per poder realitzar els jocs estiuencs en equips.

L’objectiu d’aquesta activitat és que els nens coneguin el medi natural i social en el que conviuen, adquirint uns valors i una educació que vetlli per la igualtat d’oportunitats. D’aquesta manera, els nens i nenes mitjançant els jocs poden conèixer i compartir les capacitats de les persones amb discapacitat intel·lectual.

 

Per participar en aquest taller és necessari reservar cita prèviament. Cal tenir en compte, que l’activitat té una durada de 2 hores aproximadament amb un descans de 20 minuts per esmorzar i es realitza els dimecres i els dijous de 10h a 12h. El taller es recomana principalment per campus, casals i esplais amb nens d’una edat compresa entre els 3 i els 10 anys. Per més informació i inscripcions contacti amb el mail suport07@fupar.cat (Anna Sanglas).