Més d’un miler d’infants decoren el seu propi tió al Centre de Jardineria de Fupar. L’activitat, dirigida a les escoles, inclou una sessió oberta les famílies el proper divendres 5 a les 11h al Centre de Jardineria.

 En el taller La Màgia del Tió, membres de Fupar expliquen un conte de nadal i decoren conjuntament un tió que cada infant s’endú a casa.

El tió de Fupar caga tions. Aquest el secret que 1.200 alumnes de 17 escoles bressol i d’educació infantil han pogut descobrir en el taller La Màgia del Tió. L’activitat, que acaba aquest dijous per a les escoles, inclou una sessió oberta a les famílies que tindrà lloc el divendres a les 11h al Centre de Jardineria de Fupar. L’activitat és gratuïta i les places limitades.

Per dur a terme aquest taller, una trentena de membres del Centre Ocupacional han anat prèviament a buscar els troncs i han preparat el material per fer la decoració d’aquest tradicional objecte que tant fascina als més menuts.

Al llarg d’aquest mes, els companys de Fupar han rebut a les escoles al Centre de Jardineria on han explicat als alumnes un conte relacionat amb el tió i posteriorment han fet el taller de decoració.

Anualment, Fupar prepara una activitat nadalenca per a les escoles centrada en un element característic del Nadal. Amb aquestes activitats es pretén educar als infants en valors i en la igualtat d’oportunitats.