L’obertura del nou espai, presentada oficialment el 16 de desembre en un acte d’inauguració amb representants del teixit empresarial local i membres del consistori, és el canvi més visible que la marca ha viscut des que la Fundació President Amat Roumens – Fupar va adquirir la unitat productiva de Teixidors el setembre del 2017. La nova botiga ha estat dissenyada per l’arquitecte egarenc Jan Baca i ocupa una superficie d’uns 70m2.

Tornar a les arrels terrassenses

El nou espai plasma la trajectòria i presència internacional de Teixidors, que actualment exporta i ven els seus productes tèxtils a prestigioses botigues i hotels situats a més de 35 països d’Europa, Àsia i EUA. Amb la inauguració del nou establiment, la firma vol donar a conèixer el projecte en l’àmbit local i busca acostar el seu producte confeccionat manualment a Terrassa als ciutadans.

Acte d’inauguració

Durant l’acte d’inauguració, l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega López, va agrair “l’aportació que la Fundació Antiga Caixa Terrassa duu a terme en l’àmbit social i cultural de la ciutat” i va posar en valor la tradició tèxtil de la ciutat, plasmada ara també en el nou comerç de Teixidors. Per la seva banda, el President de l’Antiga Fundació La Caixa, Ignasi Cusidó i Simon, va fer esment a la tasca que els treballadors de la marca tèxtil han dut a terme des de la seva fundació i que han fet de Teixidors una “marca de prestigi a tot el món amb productes d’alta qualitat i disseny”.

Consum responsable i sostenible

La marca Teixidors compta amb un extens catàleg de més de 70 productes i 250 referències distribuïdes a tot el món. La base de les seves creacions és el treball manual basat en el respecte cap als materials amb una perspectiva mediambiental i social de consum responsable. L’ús de telers manuals permet que cada confecció es convereixi en una peça única que reflecteix la individualitat de cada teixidor.