Un any més, del 7 a l’11 de setembre, Fupar va participar amb la marca Teixidors a la fira de decoració Maison et Objet a París, una reconeguda exhibició internacional que dona a conèixer les darreres novetats en productes i accessoris del sector del disseny, destinada tant a arquitectes i interioristes, com a compradors de botigues de màxim nivell.

NOVA COL·LABORACIÓ INTERNACIONAL

Enguany, Teixidors participava a la fira anunciant la seva recent col·laboració internacional amb la dissenyadora londinenca Faye Toogood, amb qui ha desenvolupat la nova col·lecció de tres plaids Criss-Cross 3,2,1. Cadascuna de les mantes comprèn tres teixits diferents, combinats entre ells, teixits amb llana merino 100% ecològica procedent de França. “És una col·laboració clau per afegir valor a la marca, per potenciar l’interès en el projecte Teixidors i per obrir nous nínxols de mercat”, explica la directora de Teixidors, Johanna Thörnblad.

DE TERRASSA A PARÍS

Durant l’estada a la fira de París, Teixidors també va aprofitar l’ocasió per presentar la nova col·lecció Temps i va donar a conèixer un nou disseny de coixins com a complement de la col·lecció Jazz, un dels seus productes estrella. A més, per primera vegada, la marca va fer una passa més enllà en la seva presentació i es va endur fins a París un dels 19 telers tradicionals de fusta del taller situat a Terrassa, on es transformen les matèries primeres de màxima qualitat en peces tèxtils úniques al mercat.

UN PROJECTE SOCIAL

En aquesta ocasió, Teixidors tenia com a objectiu no només fer visible l’artesania tèxtil i el valor ecològic de cadascuna de les seves peces, sinó també d’explicar el projecte social que s’amaga darrere de cada teler i, en concret, darrere les mans de cada teixidor i teixidora: persones amb diversitat funcional intel·lectual i del desenvolupament, que confeccionen peces úniques amb l’element diferenciador de la imperfecció, l’autenticitat i l’exclusivitat de cada elaboració.

PROJECCIÓ INTERNACIONAL

Durant quatre dies, aquesta fira de referència posa en contacte a més de 5.000 exhibidors, el 45% dels quals són internacionals, i ofereix espais per presentar les novetats de cadascuna de les marques, així com per establir contactes dins el sector. De nou, aquest esdeveniment ha permès establir contacte amb nous clients procedents d’Europa, dels Estats Units i d’Àsia, així com donar a conèixer els valors que s’amaguen darrere de cadascuna de les peces tèxtils Teixidors, confeccionades artesanalment mitjançant materials ecològics de màxima qualitat.