Els jugadors, que entrenen els dilluns i dimecres a l’Olímpic de Terrassa, estan dirigits per Pablo Mazzariello i jugaran a la lliga Excellence Cup. 

El Terrassa FC i Fupar posen en marxa conjuntament un equip de fubtol inclusiu integrat per jugadors amb discapacitat intel·lectual, física, sensorial o derivada de salut mental, que jugarà a la lliga Excellence Cup, una nova competició de Futbol 8 formada per esportistes diversitat funcional.

L’equip ja es prepara amb la disputa de diferents partits amistosos i d’altres activitats i sessions d’entrenaments que es fan els dilluns i dimecres, de 16h a 17.30h a l’Estadi Olímpic de Terrassa. La direcció de l’equip correspon a l’egarenc Pablo Mazzariello, responsable del futbol 11 i assistent del primer equip del Terrassa FC.

Nou projecte

Aquest nou equip terrassenc, que neix de la fusió del Terrassa FC amb l’equip de futbol amb el qual ja comptava Fupar, suposa un nou projecte que tant el club com Fupar han qualificat de molt il·lusionant i que s’emmarca en les diferents accions de tipus social i solidari que ambdues entitats duen a terme. En aquest sentit, la fusió va una passa més enllà i va en sintonia amb els valors que el Terrassa FC i Fupar comparteixen, entre els qual destaca, crear i fomentar el benestar social i la igualtat d’oportunitats, en aquest cas a través de l’esport.