FEM D’AMFITRIONS

Fem d’Amfitrions és un esdeveniment esportiu organitzat per Fupar i el Club Pingüí amb motiu del Dia Internacional de la Discapacitat que engloba 7 tornejos i diferents activitats esportives durant el mes de novembre a Terrassa.

Les activitats tenen per objectiu fomentar la inclusió a través de l’esport mitjançant la participació activa i còmplice de la ciutadania, ja sigui com a esportista o com a espectador, en les diferents modalitats d’agility, futbol, petanca, bàsquet, tennis taula, caminada popular i hoquei.

Aquest esdeveniment esportiu té el suport de BBVA, l’Ajuntament de Terrassa i la Diputació de Barcelona, i compta amb la col·laboració de diferents entitats esportives locals.

TORNEJOS

TORNEIG DE TENNIS TAULA PINGÜÍ- PONG

El dijous 15 de novembre, de 17:30 h a 19:30 h, a la Sala Multifuncional de Fupar tindrà lloc el sisè torneig inclusiu de tennis taula. La participació és oberta a totes les persones, independentment del seu nivell de joc o edat. Cal fer inscripció prèvia, fins al 12 de novembre, enviant un correu a lleure@fupar.cat, escrivint un whatsapp al 620 27 47 30, trucant al 93 788 36 62 o venint presencialment a les oficines de FUPAR d’11 h a 19:30 h (c/ Campiones Olímpiques 36, 08225, Terrassa, Barcelona)

TORNEIG DE BÀSQUET PINGÜÍ ALL STARS

Vine d’espectador a veure el torneig de Bàsquet Pingüi All Stars. En aquest torneig els equips convidats es fusionaran i, a partir d’aquesta fusió, es crearan equips nous Junts hauran d’aconseguir guanyar el torneig, però per fer-ho serà imprescindible que abans coneguin els seus nous companys i s’adonin que 1+1=3!

T’esperem al Carrer Voluntaris Olímpics 54, 08225, Terrassa (Barcelona)

V TORNEIG DE BÀSQUET PINGÜÍ ALL STARS

III TORNEIG DE FUTBOL: TOTHOM A LA PISTA!

Vine de públic a animar al III Torneig de futbol que tindrà lloc al Col·legi Mare de Déu del Carme. En aquest campionat, els equips convidats es fusionaran i, a partir d’aquesta fusió, es crearan nous equips. Junts hauran d’aconseguir guanyar el torneig!

T’esperem al carrer Voluntaris Olímpics 54, 08225, Terrassa (Barcelona)

HOCKEY SALA 4ALL

Vine a animar-nos! La secció de hoquey de Fupar i el Club Egara organitzen el sisè torneig Hockey Sala 4Alll amb l’objectiu de compartir i gaudir d’una jornada esportiva a l’Egara. Jugadors de la Lliga BBVA Hockey Plus i altres jugadors i jugadores de l’Egara crearan equips inclusius.

II AGILITY PER A TOTHOM

La secció esportiva d’Agility del Club Pingüí de Fupar us convida a gaudir tots junts d’aquesta disciplina esportiva. Els vostres amics i les seves mascotes són més que benvingudes a provar el circuit d’obstacles! És necessari realitzar inscripció prèvia (fins al 21 de novembre):

  • Envia un correu a lleure@fupar.cat
  • Escriu un whatsapp al 620 27 41 30
  • Truca per telèfon al 93 788 36 62
  • Vine presencialment a Fupar, de dilluns a divendres, d’11h a 19:30h

V MELÉ DE PETANCA INCLUSIVA

Vine de públic a animar-nos a la melé de petanca inclusiva, en què trencarem les tripletes existents per crear-ne de noves i competir entre elles! Nous companys, noves formes de jugar, totes elles necessàries per guanyar la Melé! Vine a animar-nos! T’hi esperem!

II CAMINADA POPULAR: CAMINS COMPARTITS

Anima’t a participar amb nosaltres en aquesta caminada popular oberta a totes les persones! Gaudiràs d’un taller de marxa nòrdica dirigit pel Centre Excursionista de Terrassa, farem una foto grupal, caminarem junts pels voltants del Llac Petit i moltes més sorpreses! El punt de trobada serà al Parc Audiovisual de Catalunya  (Carretera BV-1274, Km1, 08225, Terrassa). És necessari realitzar inscripció prèvia (fins al 21 de novembre):

  • Envia un correu a lleure@fupar.cat
  • Escriu un whatsapp al 620 27 41 30
  • Truca per telèfon al 93 788 36 62
  • Vine presencialment a Fupar, de dilluns a divendres, d’11h a 19:30h

CONTACTE:

lleure@fupar.cat o whatsapp al 620 27 47 30, també pots trucar al 93 788 36 62 o pots venir presencialment a Fupar d’ 11 h a 19:30 h de dilluns a divendres.

c/Campiones Olímpiques, 36     Terrassa (Barcelona)