Un any més, Fupar ha participat en una nova edició de la Fira Modernista de Terrassa, que enguany ha tingut lloc els dies 11, 12 i 13 de maig, amb la seva parada habitual situada al carrer Font Vella de Terrassa (davant El Social).

Un total de 56 persones voluntàries han estat presents a la parada de Fupar al llarg de tot el cap de setmana difonent la missió de la fundació, fent visible la tasca que s’hi realitza i venent més de 850 rams de ginesta natural, que havien estat elaborats a la mateixa parada i que es caracteritzaven per estar decorats amb paper artesanal fet a mà per membres de l’entitat.

Taller de participació oberta

A més, com cada any, Fupar ha presentat i liderat un taller modernista a la mateixa parada, en què grans i petits han creat un total de 250 llums de vitrall artesanals que s’han endut a casa com a record de l’experiència. De fet, cada any es proposa una nova manualitat oberta a tota la ciutadania que apropa persones de totes les edats i normalitza la diversitat.

Visibilitzar les persones

Aquesta jornada suposa cada any una gran oportunitat d’inclusió i de participació activa en un esdeveniment de gran rellevància a la ciutat. Mitjançant la venda tradicional de rams de ginesta i la participació en el taller modernista, Fupar ha tornat a visibilitzar les capacitats de les persones amb diversitat funcional de l’entitat, alhora que ha apropat la tasca de la fundació a la comunitat, fomentant la creació de nous lligams entre les persones.

Gràcies per visitar-nos, acompanyar-nos i fer-ho possible!