Fupar celebra el Dia Internacional de las Persones amb Discapacitat

//Fupar celebra el Dia Internacional de las Persones amb Discapacitat

Fupar celebra el Dia Internacional de las Persones amb Discapacitat

Fupar ha format part de la comissió per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el 3 de desembre a Terrassa, liderada per l’Oficina de Capacitats Diverses i Accessibilitat de l’Ajuntament de Terrassa. Sota el lema #LaCulturaTrencaBarreres i #TerrassaTrencaBarreres s’han organitzat diferents actes i esdeveniments culturals amb la voluntat de reivindicar el dret a una cultura inclusiva i accessible per a tothom.

Lema d’enguany: la cultura

La cultura aporta riquesa, genera noves experiències, propicia el creixement personal i permet expressar-se lliurement. Per això, la Taula Local de Capacitats Diverses i Accessibilitat de Terrassa, en la qual Fupar participa activament, ha decidit aquest any reivindicar el dret de tot tothom a la cultura: a consumir-ne en espais accessibles i a generar-ne en entorns inclusius, millorant així la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional i fent efectius els seus drets com a ciutadans de ple.

Exposició fotogràfica

S’han programat diferents activitats relacionades amb una cultura accessible i inclusiva en el sentit més ampli de la paraula. Entre elles, destaca la inauguració de l’exposició fotogràfica “La cultura trenca barreres amb una mostra de cinc processos creatius que sorgeixen com a resultat de noves col·laboracions establertes entre entitats que formen part de la comissió, entre elles Fupar, i d’agents culturals del territori. Es podrà visitar des del 4 fins al 22 de desembre als Amics de les Arts i Juventuts Musicals de Terrassa.

Por | 2017-12-13T11:40:48+01:00 diciembre 1st, 2017|noticias|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment