Targeta client2022-02-14T15:47:48+01:00

TARGETA CLIENT LaFACT

Fes-te la targeta client de LaFACT i aconsegueix punts! És totalment gratuïta!

L’any 2008 vam crear un sistema de fidelització per a clients dels nostres comerços, basat en l’acumulació de punts a partir de les compres que realitzeu.

El saldo que s’acumula es pot anar canviant en les compres successives que es vagin realitzant, ja siguin al Garden i Floristeria o al Rentat de Vehicles de LaFACT.

Emplena el següent formulari i t’enviarem la targeta activada al teu domicili.

+0
Clients activats dins el nostre sistema de fidelització
 • Acumula punts amb les teves compres

 • Canvia els punts en les compres que vagis realitzant i aconsegueix descomptes

 • Gaudeix dels avantatges de tenir la teva targeta client

FORMULARI- ACONSEGUEIX LA TEVA TARGETA CLIENT2019-12-10T10:31:35+01:00

  Dades personals

  Nom i cognoms

  Adreça

  CP

  Població

  Telèfon

  Email (necessari per activar targeta)

  És client habitual de la fundació?
  Client nouClient gardenClient rentat de cotxesClient garden i rentat

  Per quins motius ets client de Fupar?
  ProximitatPreuQualitat ServeisAcció Social de la Fundació

  Suggeriments - comentaris per a la millora


  D'acord amb el RGPD (Reglament General de Protecció de Dades) i la Llei Orgànica 3/2018 en vigor, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’interessat/da atorga lliurement el seu consentiment inequívoc perquè Fundació Privada President Amat Roumens, amb domicili al carrer Campiones Olímpiques, 36, 08225 Terrassa (Barcelona), i amb GIF G58049016, incorpori en els seus fitxers, prèviament inscrits al Registre de l’Agència de Protecció de Dades, les dades personals facilitades i les tracti amb la finalitat de mantenir la relació comercial. Les seves dades també podran ser emprades amb la finalitat de fer trameses comercials orientades a l’oferta de productes o serveis. Les dades no podran ser cedides a altres empreses o tercers.

  L’interessat/da pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que legalment li corresponen, dirigint-se per escrit a la direcció abans indicada o bé mitjançant un correu a l’adreça comunicacio@lafact.cat

  He llegit i accepto l'Avís Legal | Termes i condicions i dono consentiment per incorporar a la vostra base de dades les meves dades personals. *
  En cas de no donar consentiment al registre de les teves dades, no et podràs beneficiar dels descomptes i avantatges de la targeta client.

  Go to Top