Un centenar de membres del Centre Ocupacional i 35 persones del Club Esportiu Pingüí, han participat a les activitats que Fupar. Entra i coneix els resultats!

Club Pingüí

35 persones membres de Fupar han  han aconseguint nous èxits als principals campionats que se celebren a Catalunya.  A la cloenda de la temporada, s’han guardonat als esportistes i seguidament hem fet un berenar.

El projecte del Club Esportiu Pingüí és possible gràcies a una xarxa de voluntariat actiu que setmanalment entrena als nostres equips i fa possible que persones amb discapacitat intel·lectual gaudeixin de l’esport amb uns hàbits de vida més saludables.

 

Centre Ocupacional

Més d’un centenar de membres del centre ocupacional de Fupar han participat molt activament en diverses modalitats esportives i activitats físiques.  Un total de 13 disciplines diferents que estan englobades segons la modalitat: individual, en grup o activitats físiques dirigides.

 

——————-

 

Aquí teniu els resultats i el nombre de  participants del Centre Ocupacional aquesta temporada:

 

CLUB ESPORTIU PINGÜÍ

Petanca: La Tripleta campions de Lliga

L’equip Pingüí te 4 tripletes jugant a la lliga i la copa catalana de la federació Acell. La tripleta Àguiles aquest any han estat els campions de lliga. També hem participat al campionat de Catalunya de petanca, celebrat el passat 6 d’abril a Matadepera.

Bàsquet: participació al Campionat de Catalunya

Des de fa tres temporades participem en un projecte inclusiu a la lliga del Consell Esportiu del Vallès Occidental. Aquesta temporada hem estat 10 els jugadors que hem jugat amb Els Pingüins.  Hem estat presents al campionat de Catalunya, celebrat al Màgic de Badalona, i altres trobades esportives.

Hockey: L’Ègara – Fupar organitza el I Torneig 4ll

L’equip Ègara – Fupar compta amb 10 jugadors i jugadores que entrenen setmanalment a les instal·lacions del Club Egara. El 30 de novembre de 2013 el Club Pingüí va organitzar el primer torneig de hockey sala 4All que va comptar amb la participació del Barça, l’Athletic i el Junior.

Natació: presència al Campionat de Catalunya i al Campionat Territorial

Un total de 6 nadadors i nadadores hem competit al  Campionat Territorial, celebrat a Sabadell,  i al Campionat de Catalunya, celebrat a Igualada el passat 27 d’abril.  Ambdues competicions han estat organitzades per la Federació Acell i hem fet un molt bon resultat.

Tennis taula: campions de primera i segona divisió

6 treballadors de fupar competeixen a diferents nivells i a la Copa de la Federació Acell. Tanquem aquesta temporada amb campions  de primera i segona divisió tant de Lliga com de Copa.

 

CENTRE OCUPACIONAL

Esports col·lectius

Indiaca (13pers.)

Bàsquet (43pers.)

Petanca (34pers.)

 

Esports individuals

Natació (50pers.)

Judo (42pers.)

Tenis taula (6pers.)

Tennis (8pers.)

 

Activitats físiques

Aiguagym (44pers.)

Activitats musicals dirigides (17pers.)

Correcció postural (49pers.)

Motricitat (6pers.)