El diumenge 2 de desembre, Fupar va organitzar un acte de celebració per donar la benvinguda al Nadal que va consar d’una xocolatada popular oberta a tota la ciutadania i d’un concert d’òpera a càrrec de Terrassa Òpera. L’acte va tenir lloc durant el matí al Centre de Jardineria de l’entitat i es va allargar gairebé dues hores. Més d’un centenar de persones van gaudir d’un repertori de música lírica amb peces tan conegudes com O sole mio en un entorn privilegiat, rodejats de plantes, flors de Nadal i avets naturals. L’objectiu va ser compartir l’arribada del Nadal plegats en un esdeveniment intergeneracional, adreçat a tots els públics, on es pogués gaudir del Garden com a espai d’interacció ciutadana.

Inici de la campanya de Nadal

D’altra banda, aquesta celebració va servir per donar el tret de sortida a la campanya de Nadal del Centre de Jardineria de l’entitat per donar a conèixer la seva àmplia oferta en productes de qualitat i de proximitat amb elements nadalencs de decoració, els centres de taula naturals i artificials fets a mà, avets naturals i ponsèties, entre d’altres. Per tal de fomentar una venda solidària i amb compromís social, Fupar va visibilitzar un any més les capacitats de les persones que treballen en el Centre de Jardineria, posant en valor la professionalitat, personificació en l’atenció al client i plasmant la calidesa humana dels treballadors i treballadores.

Consum responsable, amb consciència i d’impacte local

El Centre de Jardineria de Fupar genera oportunitats laborals i fa possible la inclusió laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual de l’entitat. És una de les unitats de negoci dins l’àrea empresarial de Fupar que està més pròxima als ciutadans i ciutadanes, ja que és un comerç obert a totes les persones on la interacció amb els clients es realitza de forma directa, creant vincles amb l’entorn proper i generant oportunitats d’atenció al client, de cobrament a caixa o realitzant tasques com la col·locació de gènere de plantes i flors, assessorant la clientela o realitzant preparacions específiques de flors i rams.