El diumenge 16 de desembre, a les 12 h, la companyia de teatre i música de Fupar, Protagonistes Nosaltres, estrena el seu nou espectacle Oh lalà! C’est magnifique al Centre Cultural Terrassa. Al llarg d’una hora, la companyia ens presentarà una comèdia que tracta sobre el desig i la passió per l’espectacle a través d’escenes musicals amb la interpretació del saxofon, el teclat o la bateria, així com amb coreografies i escenes teatrals unides per una argumentació global que dona plasticitat i permet l’expressió artística de tots els seus components.

‘Oh lalà! C’est magnifique!’

Sobre l’escenari es podrà veure Clotilda, una jove de bona família que vol ser artista, una opció que no està contemplada dins els plans que el seu pare, en Pantalone, té per a ella. El pare vol casar la seva filla amb un jove Capità que podria mantenir la fortuna de la família. Per això, Clotilda fuig a París amb la companyia d’espectacles francesa “Oh lalà”, enamorada del seu protagonista i disposada a convertir-se en artista al seu costat. Però no serà tan fàcil com s’ho havia imaginat: el món de l’espectacle és dur, i Clotilda haurà de treballar de valent per aconseguir ser una estrella. El Pantalone i el Capità viatjaran també a París a busca-la. Una consecució d’embulls entre els protagonistes ens portaran al cor de les companyies d’espectacle i al fons de les passions humanes.

Protagonistes Nosaltres, una companyia amb història

La companyia de Fupar té 44 anys d’història i busca la creació artística i la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la vinculació als aspectes terapèutics del teatre, la dansa i la música. El grup, que ja compta amb més de 320 actuacions en diferents punts de la geografia espanyola, andorrana i francesa, està format per persones amb i sense discapacitat intel·lectual, i aposta per un teatre inclusiu que permet la participació i interrelació de totes les persones que en formen part.

Enguany, en aquesta obra hi participen un total de 13 persones vinculades a Fupar i 7 voluntaris. L’espectacle ja va ser presentat al juny amb un petit tast a la 4a edició de L’Altre Festival, que va tenir lloc a l’Hospitalet de Llobregat. Entre els objectius principals del projecte destaquen afavorir la capacitat d’expressió de tots els seus components i la investigació sobre la seva pròpia creativitat, així com l’aprofundiment en l’autoestima a través del reconeixement directe del públic.

Venta d’entrades

La reserva d’entrades es pot fer trucant al 93 788 36 62 o venint directament a la recepció de Fupar de 8 h a 20 h. La recollida d’entrades s’efectuarà el mateix dia de l’obra al Centre Cultural Terrassa a partir de les 11 h. Les entrades són gratuïtes i es podrà fer una donació voluntària en benefici a Fupar en el moment de recollir les entrades.