Un any més, Fupar ha donat el tret de sortida a la programació de Festa Major Terrassa 2018 amb l’activitat d’enguany ‘Papallones a volar’, que ha tingut lloc el 29 de juny, a les 10h, al Raval de Montserrat.

El taller ha consistit a crear papallones de colors al gust de cada persona participant en aquesta activitat oberta a tota la ciutadania i apte per a totes les edats. Posteriorment, s’han exposat totes les creacions artístiques en un gran mural al Centre de Jardineria de Fupar, que s’ha pogut visitar lliurement durant tota la setmana.

Prop de 50 persones del Centre Ocupacional de Fupar han estat involucrades de forma activa en tot el procés de preparació de l’activitat, ja sigui dinamitzant i liderant el taller, atenent les persones que hi vulguin participar o preparant els materials per a la seva realització. Pel que fa a l’activitat, hi han participat un total de 200 infants entre esplais, casals d’estiu i particulars.

A banda de ser un potenciador de la creativitat, el taller té com a objectiu la participació i la inclusió de les persones amb diversitat funcional en un acte de gran rellevància a la ciutat, com és la Festa Major.

“És molt important que les persones amb diversitat funcional estiguin a prop de la comunitat, que participin activament a la ciutat i que facin visibles les seves capacitats”, explica Anna Sanglas, coordinadora d’activitats al Centre Ocupacional de Fupar.

En aquest sentit, l’activitat fomenta les habilitats socials dels membres de Fupar, enforteix els lligams existents entre les persones alhora que en crea de nous i, en definitiva, potencia la seva inclusió a la societat.